Publicerad: 15 november 2016

Presto öppnar ny depå i Kista och stärker organisationen i Stockholmsområdet

Bild
I september öppnade Presto en ny depå i Kista, norr om Stockholms innerstad. Sedan tidigare har Presto ett regionkontor i Skärholmen som all personal i Stockholmsområdet utgått ifrån. I och med den nya depån i Kista kommer flera logistiska fördelar som höjer servicenivån…

I september öppnade Presto en ny depå i Kista, norr om Stockholms innerstad. Sedan tidigare har Presto ett regionkontor i Skärholmen som all personal i Stockholmsområdet utgått ifrån. I och med den nya depån i Kista kommer flera logistiska fördelar som höjer servicenivån för kunder i hela regionen.

Niclas Lundberg är regionchef för Presto i Stockholm:

– Syftet är att ge våra kunder i norra Stockholmsområdet bättre service genom att finnas närmare och samtidigt minimera restid för vår personal som arbetar där. Det ökar effektiviteten för våra tekniker vilket resulterar i ett ännu bättre erbjudande för våra kunder.

Mikaela Norrman är ny servicechef inom Presto med ansvar för den norra delen av regionen, från Kista hela vägen upp till Uppsala. Mikaela har en gedigen bakgrund som ledare med mångårig erfarenhet från säkerhetsbranschen. Samtidigt blir Tommy Ravinale ny servicechef för den södra delen av Stockholms-regionen (vid kontoret i Skärholmen). Tommy har även han flera års erfarenhet och var sedan tidigare servicechef för en annan region inom Presto.

– Stockholm växer oerhört snabbt och vi ser stora fördelar med att etablera ett depåkontor i Kista. Det ger våra medarbetare geografiska fördelar som hjälper oss utveckla vår trivsel, effektivitet och inte minst våra kundrelationer ytterligare. Vi ser en mycket stor potential i hela vår region, där Stockholms norra delar, från Kista hela vägen upp till Uppsala växer kraftigt inom både privat och offentlig sektor, avslutar Niclas.

Den nya depån ligger på Torshamnsgatan 7 i Kista.

För mer information kontakta:

Filip Bjurström

VD & Koncernchef, Presto
070-202 22 20[email protected]