Presto Online – digitala klassrum och e-learning

Skapa trygghet i din verksamhet genom att utbilda dig och ditt team inom brand och risk. Här finner du en mängd utbildningar som kan genomföras på distans och fler kommer adderas allteftersom då vi hoppas att vår omvärld kommer möta framtiden efter Covid -19 med nya skarpa insikter och kunskaper.

För att delta i någon utav våra digitala utbildningar behöver du kunna nå internet via antingen dator, smartphone eller surfplatta. Under ‘Frågor och Svar‘ finner du mer information vad som skiljer våra olika utbildningsformat åt.

Vid anmälan till våra digitala klassrum får du ett mail med aktiveringslänk och tid. Vi möts då i grupp på en onlineplattform tillsammans med utbildaren.

Vid anmälan till vår E-learning får du ett mail med inloggningsuppgifter. Denna utbildning styr du själv när du vill utföra.

Vill du anpassa utbildningen utifrån era risker?

 Vill du sätta ihop en specifik utbildning baserad på utvalda delar? Vi hjälper dig!

Välkommen att kontakta oss på telefon 010-45 20 060 eller gör en bokningsförfrågan direkt


Prestos utbildningar

Presto har lång och gedigen bakgrund inom utbildningsområdet och har en bred palett av utbildningar på programmet. På senare tid har även Presto förvärvat ett antal företag inom utbildningsbranschen varpå vi har kunnat bygga ut och successivt kvalitetssäkrat våra utbildningar runt om i landet.

Vi erbjuder därför ett omfattande utbildningsprogram med utbildningar och övningar som täcker de flesta delarna inom det olycksförebyggande området.

Våra experter undervisar inom områden som brandsäkerhet, utrymning, fallskydd, trafiksäkerhet, första hjälpen, säker lastning, lyftanordningar och mycket mer. Utbildningarna är också anpassade till de krav i lagar och föreskrifter som gäller för arbetsgivaren.

Vi kan anpassa utbildningarna så att de passar just din verksamhet. Presto finns lokalt närvarande genom egna kontor över hela landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi kan därför ordna utbildningar nära våra kunder.