UTBILDNING

Vill du minska riskerna och skapa trygghet i verksamheten? Kunskap och förståelse är nyckeln till en säker miljö.

Vi på Presto utbildar människor och förekommer risker som skapar trygghet i vardagen. Vi känner ett ansvar att tillgängliggöra uppdaterade utbildningar inom brandsäkerhet och olycka på arbetsplatser och med en bred expertis erbjuder vi ett omfattade utbildningsprogram.

Hur kan vi hjälpa dig?

TRE ANLEDNINGAR ATT VÄLJA PRESTO

ERFARENHET
Vi är över 100 st instruktörer på Presto med bred erfarenhet från brandsäkerhet till trafik och lyftanordningar.
ANSVARSTAGANDE
Varje år utbildar vi över 40 000 st deltagare och våra kompetensrådgivare hjälper våra kunder att följa upp, planera och anpassa materialet så att ni får rätt utbildningsinnehåll utifrån eran verksamhet.
ALLTID NÄRA
Med kontor över hela landet, från norr till söder, finns vi för att hjälpa dig. Om tid och rum inte passar möts vi gärna i våra digitala klassrum.

Att alltid finnas nära till hands är viktigt för oss på Presto och därför finns vi med personal över hela Sverige men ibland är det dock inte helt lätt att samla grupper av människor, då är en digital utbildning ett bra alternativ. För oss känns det viktigt att göra kunskap inom brandsäkerhet och olycka på arbetsplatser tillgängligt på många olika sätt. 

Från Brandsäkerhet till
Fallskydd och Arbete på väg

Våra utbildningar

Vi på Presto har en lång och bred erfarenhet inom utbildning. Idag växer vi genom förvärv varpå vi succesivt bygger ut vår utbildningsportfölj. Våra experter undervisar inom områden som brandsäkerhet, utrymning, fallskydd, trafiksäkerhet, första hjälpen, lyftanordningar och listan kan fortsatt göras lång…

Våra utbildningar är enligt gällande lagar och föreskrifter men om du önskar anpassa utbildningen utifrån era risker har vi även kunskapen till det. Kontakta våra kompetensrådgivare så hjälper vi er.

Vi finns över hela landet – alltid nära!

Klicka på kartan eller kontakta oss enligt nedan

Telefon:
010-45 20 060

emelie
Emelie Arkad
Hållbarhets- & kvalitetchef, Presto

Vi på Presto kan genom vårt breda utbud hjälpa kunden heltäckande med arbetsmiljö- och säkerhetsutbildningar och kan genom våra kompetensrådgivare stötta kunden på ett både kundanpassat och långsiktigt sätt.

MicrosoftTeams-image (2)
Josefin Kühnel
District Manager, Presto

Jag rekommenderar våra utbildningar för att våra instruktörers engagemang och erfarenhet lyser igenom i utbildningen.

0
Christian Lans
Servicechef, Presto

Våra instruktörer förmedlar inte bara kunskap av brandsäkerhet och olyckor på arbetsplatser utan ger den inspiration och motivation som krävs för att fortsätta jobba aktivt mot brand och olycka.