UTBILDNING

Vill du minska riskerna och skapa trygghet i verksamheten?
Då har du kommit helt rätt!

Vi på Presto är Nordens ledande aktör för utbildning inom arbetsmiljö, brand och olycka.
Med bred expertis och lång erfarenhet erbjuder vi ett omfattande utbildningsprogram och kompetensutvecklar över 60 000 personer varje år. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Våra utbildningar

TRE ANLEDNINGAR ATT VÄLJA PRESTO

ERFARENHET
Vi är över 200 st instruktörer på Presto med bred erfarenhet från brandsäkerhet till trafik och lyftanordningar.
ANSVARSTAGANDE
Varje år utbildar vi över 80 000 st deltagare och vi hjälper dig att följa upp, planera och anpassa materialet så att du får rätt utbildningsinnehåll utifrån eran verksamhet.
ALLTID NÄRA
Med kontor över hela landet, från norr till söder, finns vi för att hjälpa dig. Om tid och rum inte passar möts vi gärna i våra digitala klassrum.

Att alltid finnas nära till hands är viktigt för oss och därför finns vi över hela Sverige men ibland är det inte helt lätt att samlas, då är en digital utbildning ett bra alternativ. Självklart gäller samma certifieringar som om utbildningen vore fysisk. 

Vi finns över hela landet – alltid nära!

Vill du komma i kontakt med oss?

Telefon:
010-45 20 060

emelie
Emelie Arkad
Hållbarhets- & kvalitetchef, Presto

Vi på Presto kan genom vårt breda utbud hjälpa kunden heltäckande med arbetsmiljö- och säkerhetsutbildningar och kan genom våra kompetensrådgivare stötta kunden på ett både kundanpassat och långsiktigt sätt.

MicrosoftTeams-image (2)
Josefin Kühnel
District Manager, Presto

Jag rekommenderar våra utbildningar för att våra instruktörers engagemang och erfarenhet lyser igenom i utbildningen.

0
Christian Lans
Servicechef, Presto

Våra instruktörer förmedlar inte bara kunskap av brandsäkerhet och olyckor på arbetsplatser utan ger den inspiration och motivation som krävs för att fortsätta jobba aktivt mot brand och olycka.

Anpassa
Den här webbplatsen använder sig av cookies för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner som underlättar ditt användande av webbplatsen.