E-learning & Digitala Klassrum

Hur kan vi hjälpa dig?

Digitala utbildningar

I våra digitala klassrum är alla utbildningar unika och sker med live-uppkoppling med instruktören. Du som deltagare kan precis som på en vanlig utbildning ställa frågor, interagera med andra och dela erfarenheter. Utbildningarna ger samma behörighet som om du hade gått dem fysiskt.
Våra E-learnings kan du genomföra när och var det passar dig. Du får inloggningsuppgifter via mail och utbildningarna ger samma behörighet som om du hade gått dem fysiskt.

E-learning

Pågående produktioner

ADR 1.3

Digitala Klassrum

Större delen av våra utbildningar finns tillgängliga för våra digitala klassrum. I våra digitala klassrum genomför vi utbildningarna som vanligt men ni träffar istället våra erfarna instruktörer på distans och för att kunna delta behöver du kunna nå internet via antingen dator, smartphone eller surfplatta.

Vid anmälan till våra digitala klassrum får du ett mail med aktiveringslänk och starttid för utbildningen. Om du däremot skulle vilja anmäla dig till vår E-learning här ovan får du ett mail med inloggningsuppgifter och sedan styr du själv när du vill genomföra utbildningen.

Följande utbildningar erbjuder vi som Digitalt Klassrum:

Brandsäkerhet

Maskiner & Lyftanordningar

Hjullastare TYA Kompetensprov Godshantering

Hjullastare C2 Industriell hantering

Trafiksäkerhet & Transport
Fallskydd
Arbetsmiljö
El & teknik
Digitala utbildningar
Att alltid finnas nära till hands är viktigt för oss på Presto och därför kan alla våra utbildningar genomföras som digital utbildning.
Saknar du någon utbildning?
Inga problem, vi hjälper dig! Vi har bred erfarenhet av att skräddarsy utbildningar för alla verksamheter.

TRE ANLEDNINGAR ATT VÄLJA PRESTO

ERFARENHET
Vi är över 200 st instruktörer på Presto med bred erfarenhet från brandsäkerhet till trafik och lyftanordningar.
ANSVARSTAGANDE
Varje år utbildar vi över 80 000 st deltagare och vi hjälper dig att följa upp, planera och anpassa materialet så att du får rätt utbildningsinnehåll utifrån eran verksamhet.
ALLTID NÄRA
Med kontor över hela landet, från norr till söder, finns vi för att hjälpa dig. Om tid och rum inte passar möts vi gärna i våra digitala klassrum.

Ring oss:
010-45 20 60
Maila oss:
Anpassa
Den här webbplatsen använder sig av cookies för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner som underlättar ditt användande av webbplatsen.